Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Leaves for Liz

Toepasselijkheid
Door het plaatsen van een bestelling op de website van Leaves for Liz gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en bent u, na de aankoop van artikelen uit ons assortiment, betalingsplichtig. 

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op de orders en verkopen, aan Leaves for Liz gegeven.
Opdrachten, door Leaves for Liz uitgevoerde werkzaamheden, door Leaves for Liz gedane leveringen en andere.
Door Leaves for Liz geleverde prestaties via de website van Leaves for Liz. Andere condities dan de onderhavige voorwaarden zullen slechts toepasselijk zijn indien dat schriftelijk is overeengekomen.
Alle mondelinge afspraken vanLeaves for Liz zijn vrijblijvend zolang zij door Leaves for Liz niet schriftelijk zijn bevestigd.

De verkoper

Paulien Houben
Leaves for Liz 
Doktoorstraat 5 bus 3
3570 Alken 
België 
Telefoon: +32(0)474105268
E-mail:  paulien@leavesforliz.com 
BTW nummer: BE0742.556.774


Aanbod

1. Ondanks het feit dat de online catalogus en de webshop met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is, materiële fouten bevat, of niet up-to-date is. Kennelijke vergissingen of fouten in het aanbod binden Leaves for Liz niet. Leaves for Liz is wat de juistheid en volledigheid van de aangeboden informatie slechts gehouden tot een middelenverbintenis. Leaves for Liz is in geen geval aansprakelijk ingeval van manifeste materiële fouten, zet- of drukfouten.
2. Wanneer de klant specifieke vragen heeft over bv. maten, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, verzoeken wij de klant om vooraf contact op te nemen met Leaves for Liz.
3.Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan te allen tijde worden aangepast of ingetrokken door Leaves for Liz. Leaves for Liz kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet beschikbaar zijn van een product. Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld.

Bestelling
Nadat je je bestelling geplaatst hebt, krijg je een automatisch gegenereerde e-mail met de bevestiging van je bestelling en online betaling. Mocht een artikel toch niet meer voorradig zijn, dan krijg je daar zo snel mogelijk bericht van.


Levering of afhaling

1. Indien gekozen wordt voor levering door de Verkoper op een door de Koper gekozen adres:

Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling zo spoedig mogelijk verzonden. Wanneer alles in voorraad is doen wij ons best om alle bestellingen binnen de 2 werkdagen te verzenden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor laattijdige leveringen ten gevolge van overmacht bij externe diensten.

2. Indien gekozen wordt voor afhaling op het afhaalpunt (Doktoorstraat 5 bus 3, 3570 Alken) van de Verkoper:

Het tijdstip waarop de producten kunnen worden afgehaald wordt tussen koper en verkoper overeengekomen. Het product blijft gedurende dertig dagen beschikbaar voor afhaling. Indien het product niet wordt afgehaald na dertig dagen zal de overeenkomst van rechtswege ontbonden zijn en de betaalde koopprijs zal ingehouden worden door de Verkoper bij wijze van forfaitaire schadevergoeding voor de verbreking van de overeenkomst.

Verzendkosten

Verzending binnen België:
Alle enveloppen en pakjes worden verstuurd via Bpost.

Voor alle bestellingen onder de €45 rekenen wij €5,00 verzendingskosten. Boven de €45 zijn alle verzendingen gratis.

Retourneren

Producten die niet helemaal naar uw verwachting zijn kunnen geretourneerd worden binnen de 14 kalenderdagen na de levering van de producten. De verzendkosten voor het retourneren zijn ten laste van de klant.
Opgelet: Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden.

Het aankoop bedrag wordt teruggestort zodra we de geretourneerde artikelen, onbeschadigd in de oorspronkelijke verpakking terug ontvangen hebben.
Als het product gebruikt of beschadigd is, kan er een waardevermindering, die kan oplopen tot 100%, in rekening gebracht worden.

Gelieve voor uw producten te retourneren eerst contact op te nemen via paulien@leavesforliz.com 

Betaling 

De Klant heeft de keuze tussen de volgende betaalwijzen verschillende betaalmogelijkheden die kenbaar worden gemaakt op de webshop.

Leaves for Liz is gerechtigd een bestelling te weigeren ingevolge een ernstige tekortkoming van de Klant met betrekking tot bestellingen waarbij de Klant betrokken is. 

Klachten 
Klachten worden door Leaves for Liz in behandeling genomen, indien zij binnen 8 dagen na de levering van de goederen gemeld worden via het e-mailadres paulien@leavesforliz.com. Ieder recht op reclamatie vervalt, wanneer de goederen geheel of gedeeltelijk in gebruik genomen zijn. 


Auteursrecht

Op alle afbeeldingen op onze website rust auteursrecht. Illustraties, foto’s en ontwerpen die ontworpen zijn door Leaves for Liz, komen toe aan Leaves for Liz. Deze illustraties, foto’s en ontwerpen mogen nooit gekopierd of gereproduceerd worden zonder schriftelijke toestemming.

Het delen van foto’s uit de webshop via sociale media is toegestaan, mits naamvermelding (Paulien Houben - Leaves for Liz) en het toevoegen van een duidelijke link naar www.leavesforliz.com
Wanneer men iets wil delen, neem je best even contact op via onze contactpagina.

Bescherming van uw privacy
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door Leaves for Liz gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, tenzij noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.